De switch naar soepel, pijnvrij en gezond bewegen

MOOV-UP,
méér dan bewegen

Moov-up staat voor soepel, pijnvrij en gezond bewegen. Deze waarden worden nagestreefd met een unieke aanpak waarbij vertrokken wordt vanuit de vraag waarom pijn ontstaan is.  

 

Pijn is een samenloop van factoren waarbij je lichaam steeds minder de kans krijgt om te recupereren. Vroegere blessures, ongevallen, lange dagen kloppen, slecht slapen, opgroeiende kinderen,… eisen samen hun tol en hebben een invloed op de belastbaarheid van je lichaam. Ook dagdagelijkse bewegingen waarbij we te eenzijdig, te weinig of te belastend bewegen werken pijnklachten in de hand.

Zowel bij beweging als massage staat de belastbaarheid van je lichaam centraal. We werken op het tempo van jouw lichaam en ondersteunen je in herstel of het behalen van jouw doel. Bewegen en massages herstellen het evenwicht om pijnklachten in bijvoorbeeld de rug, heupen, schouders,… aan te pakken.

Onze troeven

flexibel - persoonlijk - op maat - oog voor kwaliteit

AANBOD

Soepel, pijnvrij en gezond bewegen aan huis of in de praktijk! 

BEWEGING

MASSAGE

WIE BEN IK?

KSENIJA

Bewegen en sporten is van jongs af aan één van mijn passies. Als kind was ik een bezige bij. Ik ging vaak voetballen, fietsen, tennissen, lopen,… . Stilzitten was toen al niks voor mij. In al mijn enthousiasme voor het sporten, heb ik tijdens mijn jeugd een knieblessure opgelopen. Na een kleine operatie en vele bezoeken aan de kinesist bleef de knie mij hinderen in het dagelijkse leven. Op een bepaald moment zei de dokter dat stoppen met sport noodzakelijk was om geen pijn meer te hebben.

Deze uitspraak is mij altijd bijgebleven en heeft mijn hele visie op bewegen veranderd. Sinds die dag ben ik op zoek gegaan naar mogelijke manieren om toch te blijven sporten. Sinds de dag waarop ik kennisgemaakt heb met de beweegmethode die ik vandaag toepas ervaar ik geen pijn meer. Ik ga opnieuw lopen, speel terug tennis en heb vooral veel plezier in bewegen.

Bewegen is mijn passie. Het is dan ook één van mijn grote doelen om mensen met klachten te helpen en klachten bij anderen te voorkomen. Hiernaast wil ik mensen motiveren een gezonde en actieve levensstijl na te streven. Dit alles op een wetenschappelijk onderbouwde manier. 

 

Soepel, pijnvrij & gezond bewegen,
daar zorgt MOOV-UP voor!

Locatie Beveren. In Beveren is de sportruimte vrij toegankelijk buiten de afspraak om zelfstandig te sporten.

Locatie Melsele, op afspraak.

 

WAT DE MENSEN ZEGGEN

GETUIGENISSEN

switch2

BLIJF OP DE HOOGTE

Heb je interesse in handige tips en tricks, of wil je op de hoogte blijven van de nieuwste programma’s van Moov-UP? Registreer je dan nu op de nieuwsbrief!

Contact

LET'S GET PERSONAL