De switch naar soepel, pijnvrij en gezond bewegen

Beweging & massages

Op MAAT

 

Ons lichaam is tot veel in staat. Het kan zich vlot aanpassen maar is tegelijkertijd toch kwetsbaar. Als we te belastend, te weinig, of te eenzijdig bewegen zal dit op termijn leiden tot mindere mobiliteit en lichamelijke klachten.

Beweging

Beweegsessies

We werken volledig op het tempo van uw lichaam! Alle oefeningen worden aangepast aan jouw persoonlijke situatie en mogelijkheden. Op basis van een bewegingsscreening brengen we in kaart hoe uw lichaam zich gedurende de jaren heeft aangepast.

Een lichaam in beweging toont hoe bepaalde compensaties tot stand gekomen zijn. Ons lichaam is zeer sterk in aanpassen. Een bepaalde klacht of mindere mobiliteit is vaak het gevolg van een overbelasting van die zone. De pijnlijke of minder mobiele zone heeft teveel moeten doen omdat een andere zone in het lichaam net te weinig doet

 

 

De verschillende beweegformules
Individuele sessie aan huis of in de praktijk
Duo sessie aan huis of in de praktijk
Online beweegbreak in groep
Online individuele sessie
Previous
Next

Massage

s
Ontspanningsmassage

Nood aan ontspanning? Of al langer pijnklachten? Ontspanning en vooral goed kunnen recupereren zijn essentieel om te pijnklachten aan te pakken. Massages ondersteunen het proces om tot pijnvrij, soepel en gezond bewegen te komen. Ze hebben bovendien aanvullende effecten zoals: 

– Verbeterde bloedsomloop en doorbloeding huid

– Verlaagt de bloeddruk 

– Activatie lymfeklieren om afvalstoffen te verwijderen

– Bevorderen spijsvertering en helpt. bij constipatie en krampen

– Geeft rust aan de geest door het vrijkomen van endorfines

– Spanningen wegwerken. 

Massages aan huis regio Beveren-Waas, Melsele, Sint-Niklaas, ..

Therapeutische massages

Een therapeutische massage gaat dieper in op uw specifieke situatie. Eerst worden alle noden en klachten in kaart gebracht. Vervolgens werken we op maat met verschillende technieken. 

 

Een therapeutische massage is ideaal om bij pijnklachten ontspanning te krijgen in de pijnlijke zones. Daarnaast gaan we met dit type massage ook op zoek naar de oorzaak van de pijnklacht. 

 

Massages aan huis regio Beveren-Waas, Melsele, Sint-Niklaas, .. zijn mogelijk.

BLIJF OP DE HOOGTE

Heb je interesse in handige tips en tricks, of wens je graag een gratis kennismaking met onze unieke aanpak? Registreer je via onderstaand formulier.